top tires
Splasch montering

Dags att byta däck!

Byt dina däck redan nu. Innan vintern överraskar oss. Vi kan hjälpa dig med allt från nya däck och fälgar till att vi kan förvara dem hos oss om du är trångbodd. Vid samkörning av däckbyte bjuder vi dig på montering av nya torkarblad. Meddela vilken modell, när du bokar tid för däckbyte, så har vi dina torkarblad hemma.
 
Boka tid på 0300-40 90 90!
Finasiering via Santander Bank
 

 

 


CHECKA IN DINA DÄCK!

Splasch gratis

Har du ont om plats för förvaring av dina sommar eller vinterdäck? Vi har lösningen. Checka in dem på vårt fina däckhotell! Vi förvarar d em i rätt temperatur och vi håller koll på dem under säsongen.
Vi ser även över dem och kontrollerar att de är säkra för en ny säsong på våra vägar .

När det är dags att byta inför sommaren eller vintern skickar vi bara ut ett meddelande som gör det enkelt och lätt för dig att komma ihåg.

Vid byte av däck, bjuder vi dig på första säsongen på vårt 5-st järniga däckhotell. Har du däcken på annat håll? Vi hjälper dig att hämta dem, gäller i kungsbacka närområde.

Det ska vara enkelt, lätt och säkert!

 

 

 

Letar du nya däck och fälgar?
Vi har det du söker!

Vi rekommenderar, säljer, byter, förvarar, både däck och fälgar, till de flesta bilar. Vår däckverkstad klarar personbilar och lätta lastbilar.
Vi hjälper dig och ger dig råd på vad du behöver till just din bil och din körstil. Alla däcken kanske inte behöver bytas? Våra däckmontörer är utbildade och mycket kunniga. Så har du några frågor? Fråga dem!
Besök gärna vår däck- och fälgutställning i butiken. Vi säljer: Michelin, Pirelli, ACE, EVG CMS, Specialfälgar, Metzeler, Nokian, Tyres, Hankook, ASA etc.

Slide erbjudande 1411

 

Mega Latusera 16”, 17”, 18”, 19” (395 kr/st) Aluminiumfälg Hyper Silver med svarta inlägg.

KONTAKTA OSS

Besöksadress:
Bröndomevägen 25
Tel: 0300-40 90 90

Mail: info@backalycka.se

Hitta till oss: Se karta

Öppettider

 
Måndag - Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lunch 12:00-13:00
Lördag-Söndag Stängt 

Våra varumärken

varumarken

Login Form